Kozmetika diet Esthetic

06.04.2013 02:42

 

Kozmetika diet Esthetic

 
Prírodné kozmetiku diét Esthetic nekúpite v žiadnej drogérii ani v predajniach s tzv.kosmetikou. Prírodné kozmetiku dietEsthetic nenájdete v žiadnej lživé televíznej reklame, ktorá Vám bude tvrdiť, že sa Vaše riasy samy predĺži o 117%.
 
Prírodné kozmetiku dietEsthetic používajú ženy na celom svete.
 
Diet Esthetic je španielska spoločnosť založená v roku 1985.
 
Špecializuje sa na vývoj, výskum a výrobu kozmetických, dietetických, veterinárnych, fytosanitárnych prípravkov a voľne predajných liečiv produktov. Zloženie výrobkov vychádza z najmodernejších poznatkov dermatológie a je koncipované tak, aby malo hypoalergénne vlastnosti s možnosťou použitia pre najširší okruh zákazníkov všetkých vekových skupín. Stratégia spoločnosti v sebe spája: technologickú inováciu, vzdelávanie všetkých zamestnancov a snahu o najvyššiu kvalitu vo výrobných procesoch.
 
Prírodná kozmetika je to najlepšie, čo môžete vašej pleti a pokožke dopriať. V našom internetovom obchode ponúkame produkty španielskej spoločnosti Dietesthetic.
 
Všetky zložky tejto prírodnej kozmetiky sú iba rastlinného pôvodu. Obsahujú veľké množstvo prírodných vitamínov, antioxidantov a hydratačných látok toľko potrebných pre naše zdravie. Prírodná kozmetika neobsahuje žiadne chemické látky, parabény, alergény a ďalšie látky, ktoré môžu spôsobiť alergie alebo sú spojené s rizikom výskytu rakoviny. Vďaka absencii minerálnych olejov nezanecháva mastné stopy, pokožka môže voľne dýchať.
 
Prírodná kozmetika dokonale vyživuje a regeneruje pleť do hĺbky. Dodáva ju potrebnú hydratáciu a vyhladzuje vrásky. Po ošetrení prírodnou kozmetikou zostane vaša pleť krásne jemná. Je vhodná pre všetky typy pleti, vrátane extrémne citlivej. Väčšina produktov obsahuje Aloe Vera, ktoré spolu s hydratačnými faktormi chráni pokožku po celý deň.
 

Krémy Diet Esthetic

 
    Goji pleťový krém
    Arganový pleťový krém
    Gold - krém so zlatom
    Hadí pleťový krém
    Kaviárový pleťový krém
    Perlový pleťový krém
 

Telové mlieka Diet Esthetic

 
    Goji telové mlieko
    Hadí telové mlieko
    Kaviárové telové mlieko
    Kaviárové telové mlieko
 

Pleťová séra Diet Esthetic

 
    Hadí pleťové sérum
    Kaviárové pleťové sérum
    Perlové pleťové sérum
 
Aloe Vera
 
    Aloe Vera Gel
    Aloe Vera krém na ruky
 

Špeciálna starostlivosť Diet Esthetic

 
    Arganový olej
    Peeling pleťový 3 v 1
    Roll on
    Technology Advanced Pen